Woodstock H-D

The Company
References
Affiliates
Woodstock H-D

MembershipRegister here

Shopping cart

Shopping cart Shopping cart
Shopping cart is emptyWoodstock H-D

Enda tettere samarbeid med verdens største Harley-Davidson utleier Woodstock Harley-Davidson i Chicago

 

Som verdens største Route 66 arrangør, er vi stolte og glade over at vi fra og med 1.januar 2015 har et enda tettere samarbeid med verdens største Harley-Davidson utleier, Woodstock Harley-Davidson i Chicago - som er Authorized Harley-Davidson utleier.

Fra og med 1.januar 2015 lanserer vi vår nye internasjonale storsatsing - Route 66 International Authorized Tours. Dette fordi vi nå har en svært stor pågang fra kunder fra hele Europa og Asia, i tillegg til deltakere fra
Skandinavia.

Vi er stolte av at vi fra og med 1.januar 2015 har kommet enda et steg opp i vår internasjonale storsatsing, ved at vi herved presenterer en 5-årig samarbeidskontrakt med verdens største autoriserte Harley-Davidson
utleier.

Woodstock Harley-Davidson i Chicago er den utleieren vi har brukt de siste fire årene, og med den nye og enda bedre 5-årsavtalen med dem, får du som kunde enda flere fordeler og muligheter og splitter nye sykler.
Alle våre kunder er garantert årsmodeller av Harley-Davidson.

Nå blir samarbeidet med Woodstock Harley-Davidson i Chicago altså enda tettere, og vi får større muligheter på alle måter. I tillegg lanserer vi turer for de som vil kjøre andre MC-merker, først og fremst fordi våre store
samarbeidspartnere i Asia: Suzuki og Yamaha, men også forhandlere av Honda, BMW, Indian, etc krever at deres kunder skal kjøre deres type motorsykler.

Vårt nye samarbeid med store partnere i Kina, som f.eks. selger over 3 millioner Suzuki motorsykler hvert år,
tilsier at vi ønsker å tilby turer også på andre type sykler enn Harley-Davidson.
Det presiseres at alle som vil ha splitter ny årsmodell av Harley-Davidson selvsagt får det, på akkurat samme måte som før, men nå kan også BMW-klubben, Honda Goldwing-klubbene, Suzuki, Victory- og
Indian-foreninger etc også kjøre på sine sykler. I tillegg har vi stadig flere som vil kjører bil. Når dette er sagt, vil det nok også i framtida være flest som velger Harley-Davidson.

Med det nye samarbeidet med verdens største autoristerte Harley-Davidson utleier, og via Route 66 International - Authorized Tours - vil vi også via vårt eget internasjonale system autorisere reisebyrå og
MC-klubber over hele verden. Dette skjer i samarbeidet med The International Route 66 Tour Association, der mange av de største MC-klubbene og reisebyråene i Europa, Russland og Asia nå har booket turer via oss.

Som en fri og uavhengig turoperatør og verdens største Route 66 firma skal vi i enda større grad enn før lage HAPPY TOURS FOR HAPPY PEOPLE - uansett hvilket MC-merke de velger å kjøre.

Vi er også den eneste Route 66 arrangør i verden som har fem egne følgebiler og tilhengere som kun vi bruker, til å gi deg som deltaker på Route 66 og andre turer i USA, best mulig service.

Igjen: Velkommen til nye og enda bedre turer i 2015, der vi med vår nye eksklusive 5-årsavtale med den aller største Harley-Davidson-utleieren i USA, har opplegg vi som verdens største Route 66 leverandør er alene i verden om å ha.

Velkommen til den store internasjonale satsingen  Route 66 International - Authorized Tours & The International Route 66 Tour Association, i samarbeid med verdens største Autoriserte Harley-Davidson utleier, Woodstock Harley-Davidson i Chicago.

MVH - Route 66 International - www.route66usa.info - www.route66international.com  - World´s Largest Route 66 Tour Operator - Route 66 International - Authorized Tours & The International Route 66 Tour Association.

Vi har nå kontorer, kontaktpersoner og guider i Norge (Oslo og Trondheim), England/UK (London), Tyskland inkl Sveits og Østerrike ( Stuttgart), Malta ( Valletta), Finland (Helsinki), Russland (Moskva), Kina (Beijing og
Shanghai) og USA ( Chicago)Language

English Norwegian