5-dagers tur

BEST OF ROUTE 66 USA HOLLYWOOD - LAS VEGAS - GRAND CANYON

Den perfekte opplevelsesturen på 5 dager.

Lev som en filmstjerne i Hollywood, Nyt solen på Venice Beach, Legg igjen hemmelighetene i Las Vegas, Fell en tåre over den utrolige utsikten av Grand Canyon og ikke minst få minner for livet.

Live the American Dream

Book din Roadtrip idag!

Pris fra KUN kroner 19 966 kr. ( gjelder alle passasjerer i Harley-Davidson, cabriolet eller buss) avhengig av antall personer.

Vil du selv kjøre Harley-Davidson eller cabriolet eller stor amerikansk bil, øker prisen noe avhengig av hvor mange dere er.

Prisen vil da variere fra 26 966 kr og oppover avhengig av antall i gruppen. Det billigste er altså å være passasjer i bil eller buss.

Vil du være passasjer på Harley-Davidson, eller i cabriolet bør du sitte på med en kollega/venn som kjører. Cabriolet er i praksis en to-seter.

Laveste pris får vi ved å fylle opp store amerikanske biler, evt 12- eller 15-seters busser, evt full size busser.

Vi bør være minst 10 personer i gruppen, og kan ta grupper opp til 50 personer i en gruppe.

Vi skreddersyr din tur

La oss skreddersy din tur til et eventyr for deg og dine venner eller for en firmatur. Kontakt oss på: 9066 7074 eller send oss en e-post på post@route66usa.info med ditt ønske, og vi hjelper deg med å lage drømmeturen.

Du kan også velge lengre tur eller kortere.

Du får da ALT dette i pakken:

FLY, HOTELLER, HARLEY-DAVIDSON eller CABRIOLET / Åpen amerikansk bil, for eksempel muskelbilen Mustang.

Bensin hele veien og norsk reiseleder som snakker norsk og engelsk er også inkludert.

Event-program både i Hollywood, Las Vegas og Grand Canyon er også inkludert.

Du opplever da det beste av det beste på kun 4-6 dager: HOLLYWOOD – LAS VEGAS – GRAND CANYON

Kun mat og drikke kommer utenom, ellers er alt inkludert.

Dette er DEN PERFEKTE TEAM BUILDING TUREN !

Route 66 USA er verdens mest berømte reise – her får du de største høydepunktene på bare 4-6 dager.

TILPASS TUREN ETTER DINE BEHOV: Kontakt oss på 9066 7074 og post@route66usa.info så skreddersyr vi en tur for deg og dine kolleger.

Du kan velge om du vil ha 4,5,6 eller 7 dagers reise. Om du ikke har tid til å være borte så lenge, kan du få hele denne opplevelses-pakken

ved avreise fra Gardermoen/Oslo torsdag morgen og være hjemme i Oslo søndag kveld, evt mandag formiddag.

Det opprinnelige Route 66 USA firmaet

Route 66 International er det opprinnelige Route 66 firmaet og turselskapet, grunnlagt i 2003 av Arve Stallvik, da han gjenopplevde US Highway 66. Konseptet ble en stor suksess og i dag er selskapet verdens største Route 66 turoperatør med ca. 30 turer og omtrent 1000 deltakere i året.

Du får alt dette i pakken:

FLY, HOTELLER, HARLEY-DAVIDSON eller CABRIOLET / Åpen amerikansk bil, for eksempel muskelbilen Mustang

Bensin hele veien og norsk reiseleder som snakker norsk og engelsk er også inkluder

Event-program både i Hollywood, Las Vegas og Grand Canyon er også inkludert.

Du opplever da det beste av det beste på kun 4-6 dager: HOLLYWOOD – LAS VEGAS – GRAND CANYON

Kun mat og drikke kommer utenom, ellers er alt inkludert.

Dette er DEN PERFEKTE TEAM BUILDING TUREN !

Route 66 USA er verdens mest berømte reise – her får du de største høydepunktene på bare 4-6 dager.

TILPASS TUREN ETTER DINE BEHOV: Kontakt oss på 90667074 og post@route66usa.info så skreddersyr vi en tur for deg og dine kolleger.

Du kan velge om du vil ha 4,5,6 eller 7 dagers reise. Om du ikke har tid til å være borte så lenge, kan du få hele denne opplevelses-pakken

ved avreise fra Gardermoen/Oslo torsdag morgen og være hjemme i Oslo søndag kveld, evt mandag formiddag.

09.00 – Ankomst LAX
12.00 – Felles avreise til Hollywood med den berømte Walk of Fame og ikke mindre kjente Mann’s Chinese Theatre. I fortauet langs Hollywood boulevard er det lagt ned over 2500 bronsestjerner for å hedre forgrunnsfigurer i underholdningsbransjen. Kvartalet rundt Mann’s Chinese Theatre er stedet man virkelig kan innånde Hollywoods “stjernestøv”

16.00 – Drar vi ned til Santa Monica beach og Venice beach. Vi har felles transport fra hotellet etter avtale med guiden.

Santa Monica pier er det vestlige utgangspunktet for den historiske Route 66. Etter litt Baywatch-bading og fotografering av badevakter kan vi anbefale spaserturen over til nabostranden, Venice beach. Den er også verd et besøk.

Venice beach var opprinnelig tenkt som Californias svar på Venezia. Det ble forsøkt å anlegge kanaler i forrige århundre, men drømmen ble aldri skikkelig realisert. I dag er Venice kunstnernes bydel, og en veldig pulserende del av Los Angeles. På stranden kan man påtreffe kjendiser, halvnakne besteforeldre på rulleskøyter, akrobater, musikanter, spisesteder, hippier og forretninger i flere bransjer. Guidene vil foreslå et sted på Venice beach for felles lunsj, hvis det er ønskelig.

For dem som ønsker å shoppe tungt eller bare drømme seg bort, kan vi anbefale Rodeo Drive i Santa Monica, en av verdens mest eksklusive handlegater, perfekt for window shopping. Rett rundt hjørnet ligger forøvrig en Macy-butikk.

Vi har felles transport til hotellet fra Venice beach etter avtale med guidene.

På kvelden slapper vi av ved bassenget og spiser felles middag. Selve eventyret starter tidlig neste morgen. Guiden vil avholde møte (NB! Møteplikt) denne kvelden, og orientere om neste dags kjøreetappe og forberede dere på de amerikanske veiene. Få deg en god natts søvn, slik at siste rest av “europeisk” tid forsvinner ut av kroppen.

Dag 2:

08.00 Vi har spist frokost og tar metroen opp til Universal city. Erfaringsmessig blir de fleste med til Universal, men det er selvsagt mulig å tilbringe formiddagen i ved hotell bassenget. (De som ikke ønsker å bli med til Universals henter ut kjøretøyene sine innen 12.30.)

Vi tar et gruppebilde foran Universal-globen og avtaler tidspunkt for avgang før vi går inn i Universal Studios. Inne i anlegget er alle attraksjoner inkludert i inngangspengene. Det er enkelt å finne frem, og gratis kart får du over alt.
Vi vil anbefale å starte med Studio tour’en, for her blir det lange køer senere på dagen. Her er du med et guidet tog gjennom kjente kulisser og “live” opptrinn fra gamle og nye filmer, og fra serier vi kjenner igjen fra TV. Vi anbefaler ellers “Terminator”, “Waterworld”, “Schrek”, “Simpsons” og “Jurassic Park”. Trenger du litt ekstra fart og spenning, er “The Mummie” saken. Mer rekker du antakelig ikke, du skal jo spise og drikke også. Det er servering fra kiosker og kafeer over alt i anlegget.

Vi blir i Universal til ca kl 12:30 Da møtes vi etter avtale med guidene til fellestransport til Harley-Davidson i Glendale, der nypolerte årsmodeller

av Harley’er står og venter på oss. Alle de nødvendige forsikringer du trenger er inkludert i totalprisen for turen.

Magic Moments - Worlds Craziest Festivals

Vi i Route 66 International startet hele eventyret i 2003 ved et brennende ønske om å gi deg verdens vakreste eventyr & jordklodens beste reiseopplevelser og de mest eventyrlige reiser. Nå utvider vi ved å lage en under-avdeling, eller underholdnings-avdeling om du ønsker, som heter ”Magic Moments – verdens galeste festivaler”

Her skal vi finne eventer og festivaler helt utenom det vanlige, som gjør at du har opplevd noe helt annet enn folk flest når du kommer hjem fra denne turen. For det er det det handler om: Å skape Magic Moments i form av reise-opplevelser verden rundt. Enten det er på motorsykkel, eller uten motorsykkel.

Hvor: Vi gir deg herved World’s Most Crazy Festivals verden rundt, vi skal gi deg verdens rareste, morsomste og mest opplevelsesrike reiser:

Hva: Vi skal lage Magic Moments som du husker resten av livet.

Hvem er invitert: Du og dine venner! I utgangspunktet er dette en medlemstur for de som har kjørt med Route 66 International siden 2003, og dermed er livsvarig medlem av venners-venner-foreningen The Route 66 Club. Men du kan også foreslå og anbefale andre venners-venner: Har du godt humør, byr på deg selv, er raus med dine medmennesker og turkamerater, og har lett for å le – er du herved invitert, uansett kjønn, alder og postnummer.

Magic Moments - dette får du oppleve

Kom gjerne også med tips til oss om andre sprø, gale, vanvittige, morsomme festivaler dersom du vet om andre crazy festivaler verden rundt.

Surfe-VM på Hawaii

Hawaii, USA

VM i surfing.

Video om festivalen

Burning Man Festival

USA

Festival i Nevada

Les mer om festivalen

Frozen Dead Guy Festival

USA

Festival i Colorado.

Les mer om festivalen

Oktoberfest

Tyskland

Ølfestival i München.

Les mer om festivalen

Karnevalet i Rio

Brasil

Verdens mest kjente karneval.

Bilder fra festivalen

Trinidad Carneval

Trinidad

Afro-karibisk karneval.

Bilder fra festivalen

Frozen Dead Guy Festival

USA

Festival i Colorado.

Les mer om festivalen

Oktoberfest

Tyskland

Ølfestival i München.

Les mer om festivalen