Daytona & Sturgis

Bike weeks, arrangementer og festivaler rundt om i verden

Daytona Bike Week, Biketoberfest og Sturgis

25,000 besøkende til Daytona Beach, 19.-22. oktober 2017. Motorsykkel entusiaster og nyskjerrige reisende søkere vil nyte nydelig høstvær, levende musikk og se proffene fullføre Daytona International Speedway’s motorsykkel løp.

500.000 mc-kjører, konsertfanatikere, og matglade liker å delta på Sturgis motorsykkelrally hvert år. Sturgis ligger i Black Hills i South Dakota, kun minutter fra Mount Rushmore, Crazy Horse, Devils Tower, Custer State Park og noen av de mest naturskjønne omgivelsene i USA.

La oss skreddersy turen til et eventyrkonsept for deg og dine venner eller en bedriftsturné. Kontakt oss på +47 9066 7074 eller send oss en e-post på post@route66usa.info med dine ønsker, så hjelper vi deg å lage drømmeturen.

Vi skreddersyr din tur

La oss skreddersy din tur til et eventyr for deg og dine venner eller for en firmatur. Kontakt oss på: 966 70. 74 eller send oss en e-post på post@route66usa.info med ditt ønske, og vi hjelper deg med å lage drømmeturen.

Mer om MC arrangementer

Daytona Bikeweek
Biketoberfest Daytona
Sturgis Motorcycle Rally

Det opprinnelige Route 66 USA firmaet

Route 66 International er det opprinnelige Route 66 firmaet og turselskapet, grunnlagt i 2003 av Arve Stallvik, da han gjenopplevde US Highway 66. Konseptet ble en stor suksess og i dag er selskapet verdens største Route 66 turoperatør med ca. 30 turer og omtrent 1000 deltakere i året.

Magic Moments - Worlds Craziest Festivals

Vi i Route 66 International startet hele eventyret i 2003 ved et brennende ønske om å gi deg verdens vakreste eventyr & jordklodens beste reiseopplevelser og de mest eventyrlige reiser. Nå utvider vi ved å lage en under-avdeling, eller underholdnings-avdeling om du ønsker, som heter ”Magic Moments – verdens galeste festivaler”

Her skal vi finne eventer og festivaler helt utenom det vanlige, som gjør at du har opplevd noe helt annet enn folk flest når du kommer hjem fra denne turen. For det er det det handler om: Å skape Magic Moments i form av reise-opplevelser verden rundt. Enten det er på motorsykkel, eller uten motorsykkel.

Hvor: Vi gir deg herved World’s Most Crazy Festivals verden rundt, vi skal gi deg verdens rareste, morsomste og mest opplevelsesrike reiser.

Hva: Vi skal lage Magic Moments som du husker resten av livet.

Hvem er invitert:  Du og dine venner! I utgangspunktet er dette en medlemstur for de som har kjørt med Route 66 International siden 2003, og dermed er livsvarig medlem av venners-venner-foreningen The Route 66 Club. Men du kan også foreslå og anbefale andre venners-venner: Har du godt humør, byr på deg selv, er raus med dine medmennesker og turkamerater, og har lett for å le – er du herved invitert, uansett kjønn, alder og postnummer.

Magic Moments – dette får du oppleve

Kom gjerne også med tips til oss om andre sprø, gale, vanvittige, morsomme festivaler dersom du vet om andre crazy festivaler verden rundt.

Surfe-VM på Hawaii

Hawaii, USA

VM i surfing.

Video om festivalen

Burning Man Festival

USA

Festival i Nevada.

Les mer om festivalen

Frozen Dead Guy Festival

USA

Festival i Colorado.

Les mer om festivalen

Oktoberfest

Tyskland

Ølfestival i München.

Les mer om festivalen

Karnevalet i Rio

Brasil

Verdens mest kjente karneval.

Bilder fra festivalen

Trinidad Carneval

Trinidad

Afro-karibisk karneval.

Bilder fra festivalen

Alice Springs Dry Boat Race

Australia

Tørrbåtløpfestival i Alice Springs.

Les mer om festivalen

Norge Ski Jump

USA

Skidhoppermästerskap i Illinois.

Les mer om arrangementet