Food & Entertainment-pakken

Måltider og attraksjoner langs Route 66 USA

Slik sparer du både tid og penger

Prisene på våre turer inkluderer ikke mat, drikke og adgang til attraksjoner. Men for å spare tid og penger på selve kjøreturen på Route 66 USA, fra den dagen vi tar ut syklene til syklene leveres inn igjen, har vi i samarbeid med vår legendariske Route 66 USA guide Helge Njå innført den såkalte «Food & Entertainment»-pakken ( F&E). Med F&E sparer du både tid og penger, ettersom du slipper å stå i kø en halvtime 2-3 ganger daglig i fullt motorsykkel-utstyr. Du sparer også penger ettersom vi får gode priser når vi forhåndsbetaler for en hel gruppe. F&E gjelder kun på våre Route 66 USA-turer.

Food & Entertainment-pakken er obligatorisk på Route 66 USA-turene.

For at F&E skal fungere må hele gruppen følge dette opplegget. Derfor er denne obligatorisk. Men vi gjentar: Dette er ingen tilleggsutgift. Derimot sparer du tid og penger, ettersom du likevel må ha mat og drikke på turen. Alle som opplever F&E i praksis er kjempefornøyd med denne ordningen.

Vi gjentar: Food & Entertainment-pakken er ikke alle måltider, men utvalgte måltider underveis på selve kjøreturen, og gjelder ikke dagene før vi tar ut kjøretøyene og etter at vi har levert kjøretøyene, og ikke dagene i Las Vegas.

Inngang og mat i Harley Davidson-museet i Milwaukee og inngangsbilletter til Grand Canyon er heller ikke inkludert. Endringer kan forekomme fra dag til dag på F&E-pakken, men da til det bedre. Ettersom vi hvert år prøver å gjøre turen bedre og bedre for deg som deltaker. Gå derfor ikke til angrep på guiden om det er små endringer i dagsprogrammet på turen eller på F&E-pakken fra år til år.

Last ned vår dagsoversikt for mer informasjon om Food & Entertainment-pakken, ved å klikke på den oransje PDF-knappen «Food & Entertainment» som ligger rett under denne teksten: