Food & Entertainment-pakken

Måltider og attraksjoner langs Route 66 USA

Slik sparer du både tid og penger

Prisene på våre turer inkluderer ikke mat, drikke og adgang til attraksjoner.

Men for å spare tid og penger på selve kjøreturen på Route 66 USA, har vi i samarbeid med vår legendariske Route 66 USA guide Helge Njå innført den såkalte «Food & Entertainment»-pakken ( F&E).
Med F&E sparer du både tid og penger. Du slipper å stå i kø flere ganger daglig i fullt motorsykkel-utstyr, og du sparer penger ettersom vi får gode priser når vi  forhåndsbetaler for en hel gruppe. F&E gjelder kun på våre Route 66 USA-turer.

Food & Entertainment-pakken er obligatorisk på Route 66 USA-turene.

For at F&E skal fungere må hele gruppen følge dette opplegget.
Derfor er denne obligatorisk. Ettersom du likevel må ha mat og drikke på turen vil      pakken være med på å redusere ditt mat budsjett. Alle som opplever F&E i praksis er kjempefornøyd med denne ordningen.

Food & Entertainment-pakken inkluderer ikke alle måltider, men kun utvalgte måltider underveis på selve kjøreturen. Gjelder ikke dagene før vi tar ut kjøretøyene og etter at vi har levert kjøretøyene. Gjelder heller ikke i Chicago, LA og Las Vegas.

Inngang og mat i Harley Davidson-museet i Milwaukee og inngangsbilletter til Grand Canyon er heller ikke inkludert. Ettersom vi hvert år prøver å gjøre turen bedre og bedre for deg som deltaker kan det forekomme små endinger i F&E pakken.

Last ned vår dagsoversikt for mer informasjon om Food & Entertainment-pakken, ved å klikke på den oransje PDF-knappen «Food & Entertainment» som ligger rett under denne teksten: