The Original Route 66 Jacket

Design by Arve Stallvik

Den Originale Route 66 Jakken

Den Originale Route 66 Jakken er skapt av grunnlegger av verdens største Route 66 firma, nordmannen Arve Stallvik. Han har selv designet jakken til minste detalj. Jakken er laget i en limited edition av på 566 jakker. Du må ha kjørt Route 66 USA med vårt firma for å få lov å kjøpe jakken.

Route 66 USA er 2448 miles lang. Jakken koster derfor 2448 kroner. Du betaler 1 krone for hver miles du opplever. Du får ditt egen navn brodert på jakken, og historien om hvordan verdens største Route 66 firma ble skapt, er trykket på jakkens innside. Jakken er smekkfull av spennende detaljer og selv knappene er preget med «The Original Route Collection» i metallet.

The Original Route 66 jacket er patentbeskyttet av Route 66 International og Arve Stallvik (som i USA bare heter «Mr.Route 66») har de eksklusive rettigheter for produksjonen av Route 66 klær.

Den originale Route 66-jakken kan bestilles når man booker en tur. Kun 566 jakker er produsert. The Original Route 66 Jacket ble umiddelbart en kjempesuksess og er snart helt utsolgt. Alle jakker er nummererte, med ditt navn brodert på en borrelås-tøystripe som festes på jakken. Et sertifikat følger hver jakke, som viser hvilket nummer i rekken din jakke er, for eksempel 423/566.

Dette er verdens første og eneste Route 66 jakke.

  • 100 prosent bomull
  • Limited edition / begrenset opplag
  • Unikt, egenprodusert design
  • Historikk på jakkens innside
  • Spennende detaljer, klikk her: