Hvorfor Oss

NB: På grunn av pandemien / Covid 19 må produktene naturlig nok omstruktureres noe. Ta kontakt på arve@route66usa.info og +47 9066 7074 ved booking og spørsmål, ettersom endringer i alle ledd kan forekomme.

 • DET PRESISERES AT NORSKE ROUTE66USA INFO AS ER DEN JURIDISKE ARRANGØREN AV ALLE TURER. DERSOM "ROUTE 66 INTERNATIONAL" SKULLE FOREKOMME, SKYLDES DET TEKNISKE FEIL OG GAMMEL UTDATERT INFO. NY NETTSIDE ER UNDER KONSTRUKSJON.

Full pakke - fly, hotell, Harley, bensin og norske guider

Hvorfor du skal reise med oss:

 • Route 66 i USA er alle gutters (og jenters) drøm. Det er en reise du skal ta bare en gang i livet.
 • Derfor skal du velge oss – den originale, tryggeste, mest erfarne og mest populære reisearrangøren, som gir deg mange flere opplevelser enn alle andre, og mest for pengene.
 • Du skal se på innhold, opplevelser, kvalitet, erfaring, trygghet og sikkerhet, og velge ut fra det.
 • Vi er nå den eneste arrangøren i Norge og Norden som kan gi deg helt nye sykler rett fra Harley-Davidson-fabrikken, og var den aller første reise-arrangør i verden som ble Authorized Harley-Davidson arrangør. Vi presiserer at Harley-Davidson nå har endret sitt eierskap, og vi har derfor valgt å ikke lenger være en del av deres eget "Authorized Tours", ettersom det gir oss flere muligheter til å leie sykler også av BMW etc i Sør-Afrika, Australia, New Zealand osv, men dette har ingen betydning for deg som kunde, ettersom du likevel får helt nye Harley-Davidson-sykler av oss på ale turer i USA. Det at vi leier helt nye sykler rett fra Harley-Davidson gir deg som kunde trygghet og sikkerhet og helt nye sykler, framfor utrygghet og gamle, brukte sykler.
 • Dette faktum at vi er DEN ENESTE Route 66 USA arrangør i Norge og Norden som gir deg helt splitter nye Harley-Davidson (alle får årets modeller!) er i seg selv nok til at du bør velge oss. På en nesten 5000 km lang tur gjennom nesten hele USA, nesten fra kyst til kyst, gjennom ørken og ødemark, er det særdeles viktig at du har helt nye sykler. Noen arrangører har fra og med 2018 kjøpt inn gamle, brukte sykler for å spare penger, men dette utgjør etter vår mening en enorm risiko for at sykler bryter sammen underveis og du blir stående i ødemarka. Du har da heller ikke tilgang på reservesykler og service, og framfor alt utgjør det en stor risiko for liv og helse å kjøre så fort med gamle sykler. Hos oss har du tilgang på service hele veien og gode forsikringer i Harley-Davidsons eget forsikringsselskap. At du hos oss har nye sykler, tilgang på service hele veien og gode nok forsikringer, er i seg selv grunn til å velge oss. I tillegg har vi mest erfaring (Vi feirer 15 år med suksess i 2018) og vi har de beste, hyggeligste og mest erfarne guidene, for eksempel Helge Njå som snart har kjørt 100 turer for oss. Guiden er særdeles viktig på en så lang og omfattende reise. Velg trygghet, kvalitet og erfaring når du skal på ditt livs reise. En reise du skal gjøre bare en gang i livet. 
 • Vi har en lenger tur, med flere og bedre opplevelser hver dag enn alle andre, og flyreisene er inkludert i prisen på mange av turene. Du får en bedre pakke og mye mer for pengene. 
 • Vi har Cowboy-ranch, Indianer-reservat, flest dager på sykkel og de beste og mest erfarne guidene.
 • Vi lager en profesjonelt redigert film på 66 minutter fra din reise med deg selv i hovedrollen, og du får de beste foto inkludert.
 • Vi kjører Harley-Davidson til Harley-Davidson-fabrikken i Milwaukee.
 • Vi har vår egen Route 66 bok, vårt eget Route 66 filmteam, egen Route 66 kleskolleksjon, egne Route 66 turnebusser, eget Route 66 julebord, eget Route 66 cruise, egen Route 66 festival, egen Route 66 TV-kanal (Youtube) og vårt eget Route 66 VIP CLUB medlemskort, der du får rabatter over hele verden. Vi er Route66usa Info AS, og ved å reise med  oss får du ta del i alle disse godene og blir en del av The International Route 66 Club.
 • Ingen andre Route 66-arrangører i Norge, Norden eller verden, har noe av det som er nevnt i punktene ovenfor. Dette er hovedårsaken til at du skal velge oss, slik alle de store firma gjør.
 • Hos oss får du flere dager på tur, flere og bedre opplevelser, mer erfarne og bedre reiseledere, og kort sagt en bedre tur enn hos andre Route 66 arrangører. Og du får som sagt helt nye Harley-Davidson-sykler, istedet for brukte gamle sykler. Det er derfor de aller fleste store firma og vennegjenger velger oss når de skal på sitt livs opplevelsesreise langs US Historic Route 66. Mer om dette under Partnere og Samarbeid, og under Presse & Media her på vår hjemmeside.

Se også god og viktig info på vår firma-facebookside. Du finner facebook-knappen nederst på vår hjemmeside.

Mer detaljert:

Full pakke: Hos oss får du full pakke med fly, hotell, Harley, bensin, to norske guider etc i hele 20 dager (fra utreise til hjemreise). Dette er inkludert på alle våre turer, dersom ikke annet er presisert. Turene som ikke inkluderer fly vil ha det skriftlig på siden.

Alle fly til og fra USA er inkludert: Hos mange arrangører må du selv få tak i fly og ordne din egen flyreise til USA. Hos oss slipper du dette. Alt er inkludert, og vi ordner alt for deg! Vi har en lengre og bedre tur enn alle andre, med mange flere opplevelser og viktigst av alt: De beste, hyggeligste og mest erfarne reiseledere. Du kan ikke sammenlikne vår tur med andre Route 66-turer, fordi vi er et helt annet produkt. Du kan ikke sammenlikne prisen på en Fiat og en Ferrari.

To norske meget erfarne guider: Vår guide på alle turer merket 1A og 2A på Route 66 USA, Helge Njå, har kjørt over 77 turer (per september 2017) på Route 66 USA og kjører totalt over 10 turer for oss hvert år.

Bensin: All bensin hele veien er inkludert. Vi fyller din sykkel mens du spiser is eller tar en kald Coca-Cola.

Film om din tur:  En profesjonelt redigert 66 minutters dokumentarfilm om din tur er inkludert i turen. Når vi har 30 turer på Route 66 USA lager vi altså 30 ulike profesjonelt redigerte dokumentarfilmer!

De store firma velger oss: Alle de største firma som skal reise på Route 66 USA med sine kunder eller ansatte velger oss. På fremsiden kan du se 40 sekunders filmen som er laget av RayKay i Hollywood på oppdrag fra DNB der Norges største bank ber alle sine kunder spare til en tur med oss. Det er en grunn til at DNB velger det beste firmaet. 

Over 10 000 fornøyde kunder på over 300 turer

Vi har hatt over 10 000 fornøyde kunder på over 300 turer på Route 66 USA siden 2003.

Velg trygghet og sikkerhet: Du velger ikke den billigste legen med minst erfaring når du skal gjøre operasjoner i øyet eller hjertet. Du velger den tryggeste og den med lengst erfaring også når du skal få noen til å vise deg vei på to hjul tvers gjennom nesten hele Amerika. Gjennom ørken, trafikk, millionbyer, ødemark, tusenvis av veikryss og helt ukjente områder, en tur på nesten 5000 km.

Du lar ikke uerfarne folk prøve å finne veien: Du velger det beste firmaet med mest erfaring og de beste guider. Du velger oss, som er verdens mest erfarne, største og mest populære Route 66 firma.

Lengre og bedre tur

Vi har kort sagt en lengre tur og bedre tur (hele 20 dagers eventyr fra utreise til hjemreise på turene Los Angeles-Chicago), med bedre og mer erfarne guider.

Vi har mange flere opplevelser enn alle andre: cowboyranch, indianer-reservat, Food & Entertainment (der du sparer masse tid og penger på måltider de dagene vi kjører sykkel), Harley-kjøring til Milwaukee, profesjonelt redigert film på 66 minutter om din tur, reiseledere som har kjørt over 75 turer, etc etc). Vi har rett og slett mange flere og bedre opplevelser (Ingen andre arrangører i Norge, Norden eller world wide har dette)

Vi kjører Harley-Davidson til Harley-Davidson-Muséet

Vi kjører Harley-Davidson til verdens beste Harley-Davidson-museum i Milwaukee. Det er som å kjøre Harley til Mekka. Man tar ikke buss eller tog til Harley-Davidsons fødested. Man kjører Harley-Davidson til Harley-Davidsons fødested.

Ekte cowboyer og indianere

Cowboyranch inkl. rodeo, lassoskole, oppvisning der vår cowboy fanger kveg i stor fart fra hesten sin, verdens beste amerikanske cowboy BBQ/mat etc. Du er cowboy for en dag!

Indianer reservat. Du ser hvordan ekte indianere lever i dag. Mat og drikke er inkludert. Ingen andre Route 66 – arrangører i hele verden har alt dette som vi kan tilby. Det er dette som har gjort oss til verdens mest populære Route 66 – arrangør.

De beste og største firma velger oss

Du velger det firmaet som alle de største norske firma velger når de skal ha et trygt firma til å ta vare på sine kunder: DNB (Norges største bank), Santander, Klarna, Forsvaret (NVIO), Statoilhydro, RBK (Rosenborg, Norges beste fotballklubb), ATL (Autoriserte Trafikklæreres Landsforbund/Norges største trafikkskole-forbund - vi avsluttet avtalen med dem nylig for å få større frihet, men de reiste med oss i mange år),  Adresseavisen, Aftenposten (Norges største avis, ved siden av løssalgsavisen VG), Autofil/Aller/Egmont ( Nordens største ukeblad-konsern), Storefjell hotell (blant de største i Norge på julebord og firmafester), Nordens største countryfestivaler, Berg-Hansen (og flere av Norges største reisebyrå), TV 2 ( Norges største kommersielle TV-kanal), verdens største uavhengige Harley-Davidson-klubber, Harley-Davidson Club Sweden (HDCS) og Harley-Davidson Club Finland (HDCF), og over 100 små og store lokalaviser, trafikkskoler, firma, MC-klubber, reisebyrå og mange, mange andre.

Alle disse velger sikkerhet og trygghet. De velger oss. Velg oss du også.

Kontakt oss på post@route66usa.info og 90667074 så får du din drømme-reise akkurat slik du vil ha den! Hos oss kan du realisere gutte-drømmen (og jente-drømmen). Vi gir gir deg VERDENS VAKRESTE EVENTYR – Guttedrømmen ROUTE 66 i USA blir virkelighet ved hjelp av oss. 

 • DET PRESISERES AT NORSKE ROUTE66USA INFO AS ER DEN JURIDISKE ARRANGØREN AV ALLE TURER. DERSOM "ROUTE 66 INTERNATIONAL" SKULLE FOREKOMME, SKYLDES DET TEKNISKE FEIL OG GAMMEL UTDATERT INFO. NY NETTSIDE ER UNDER KONSTRUKSJON.
Lukk

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Søk

Handlekurv

Din handlekurv er tom
Kjøp nå